«Нічого не відбудеться»: Гвардіола виступив з відвертою заявою щодо Довбика та Циганкова

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
933
0 голосів
«Нічого не відбудеться»: Гвардіола виступив з відвертою заявою щодо Довбика та Циганкова
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Google
Голова ради директорів каталонської Жирони, за яку виступають Віктор Циганков та Артем Довбик, Пере Гвардіола, розповів, чи були від інших клубів пропозиції щодо трансферів гравців його команди.

Кожного дня з’являються нові чутки про зацікавленість у послугах Віктора Циганкова та Артема Довбика з боку європейських клубів.

Проте Пере Гвардіола заявив, що Жирона поки не отримувала жодних офіційних пропозицій про трансфери ні Артема Довбика, ні Віктора Циганкова, ні когось іншого з гравців каталонців.

«Немає жодних пропозицій. Все, про що пишуть, — це чутки, — сказав він, — цього січня нічого не відбудеться», –  розповів Гвардіола в коментарі порталу Diario Sport.

  • Жирона після 19-ти турів посідає другу позицію в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Червоно-білі мають порівну очок з мадридським Реалом (по 48), але гірші додаткові показники – поразка в очній грі (0:3).
  • У наступному турі команда українців на виїзді зіграє проти Альмерії. Зустріч заплановано на 14 січня. Початок гри о 15:00.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 років 18 поєдинків, у яких відзначився 11 точними ударами та шістьма асистами.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 28 мільйонів євро.
  • Віктор Циганков у нинішньому сезоні провів за Жирону 16 матчів в усіх офіційних турнірах, забив три голи та віддав три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 25 мільйонів євро.