Іспанська преса поставила крапку у грі Луніна з Мальоркою: яке враження на журналістів справив воротар Реалу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
4025
0 голосів
Іспанська преса поставила крапку у грі Луніна з Мальоркою: яке враження на журналістів справив воротар Реалу
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Іспанська преса відзначила, що жовта картка Андрія Луніна в матчі з Мальоркою була абсурдною, а коли треба було – українець виручав свою команду.

3 cічня Реал з Андрієм Луніним у воротах переміг Мальорку з рахунком 1:0. На виступ українця в даному поєдинку відреагувала іспанська преса.

Defensacentral

«Українець знову виступив на дуже хорошому рівні, відповідаючи на довіру Анчелотті. Коли йому доводилося втручатися, він робив це з упевненістю».

Marca

«На даний момент він виграє битву з Кепою, хоча це обіцяє бути захоплюючою справою до кінця сезону. Гарний сейв головою після прострілу над Ларіним. Уважний у наступному поперечному ударі, він був сфолений у власному майданчику, який не помітив арбітр, і протест коштував йому жовтої картки.

Другий тайм він розпочав невдало, що коштувало йому переляку. Штанга врятувала його двічі, перед самою перервою і незабаром після її відновлення».

As

«На «Бернабеу» його прийняли як свого, видно, що вони співчувають його ситуації та призу, який він отримує. Він продемонстрував майстерність гри ногою, чим не вирізнявся в Мадриді. Наприкінці першого тайму він отримав абсурдну жовту картку після того, як поскаржився на явний фол проти нього.

Він був на висоті, щоб зловити м'яч після удару Антоніо Санчеса в поперечину, коли той летів у ворота. У другому таймі каркас воріт знову став його союзником, коли Жауме Коста вдарив у поперечину».

Sport.es

«Кілька разів йому довелося втрутитися в гру. Він добре впорався з винесенням м'яча за межі штрафного майданчика та заблокував навісну передачу Антоніо Санчеса. Двічі м'яч влучав у каркас воріт. Отримав жовту картку за протест».

  • Реал посідає першу сходинку в таблиці Ла Ліги, маючи в активі 48 очок;
  • Лунін провів десятий матч за команду в поточному сезоні (шість пропущених голів, п'ять поєдинків «на нуль»);
  • Наступну гру «вершкові» проведуть 6 січня на виїзді проти Арандіни в 1/16 фіналу Кубка Іспанії.