«Якщо не зменшить обертів»: агент ФІФА назвав суму, яку Жирона вимагатиме за трансфер Довбика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
829
0 голосів
«Якщо не зменшить обертів»: агент ФІФА назвав суму, яку Жирона вимагатиме за трансфер Довбика
Артем Довбик. Фото: Google
Агент ФІФА Ігор Кривенко поділився думками про трансферні перспективи форварда національної збірної України та каталонської Жирони Артема Довбика.

Артем Довбик цього сезону став одним із відкриттів іспанської першості. Наш співвітчизник у 17 іграх Прімери записав до свого активу 11 голів та п’ять асистів.

Ігор Кривенко вважає, що Жирона може непогано заробити на трансфері українського нападника, а сам Артем, якщо не скине обертів, то цілком ймовірно підпише контракт з одним із грандів світового футболу.

«Жирона ніколи не продасть Довбика за 15 мільйонів. Якщо продасть, то лише за 30 мільйонів і більше. Артем — дуже різнобічний футболіст, він феноменально грає головою, фізично сильний, багато забиває, пасує, відчуває партнерів і володіє великим інтелектом. Якщо не зменшить обертів, на нього чекає якийсь із грандів світового футболу», — цитує Кривенка Expres.

  • Контракт Довбика з Жироною чинний до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює гравця у 28 мільйонів євро.
  • Каталонська Жирона з 45 очками йде на другому місці турнірної таблиці Ла Ліги, поступаючись мадридському Реалу лише за додатковими показниками.
  • Наступний поєдинок команда Мічела Санчеса проведе 3 січня проти Атлетіко (22:30).