Іспанський клуб готує пропозицію по захиснику Шахтаря: центрбек може знову зустрітися з Циганковим і Довбиком

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
442
0 голосів
Іспанський клуб готує пропозицію по захиснику Шахтаря: центрбек може знову зустрітися з Циганковим і Довбиком
Вітао. Фото: ФК Шахтар
Бетіс бажає підписати 23-річного центрального захисника Шахтаря Вітао, який нині на правах оренди виступає за Інтернасьональ. Футболіст може переїхати до Іспанії вже взимку.

Бетіс зацікавлений у підписанні центрального захисника Інтернасьоналя Вітао, права на якого належать Шахтарю.

Як повідомляє Todofichajes, очікується, що цієї зими повноцінний трансфер Вітао може обійтися Бетісу за зниженою вартістю – приблизно у 3,5 мільйони євро, адже контракт футболіста із «гірниками» спливає вже 30 червня 2024 року.

Спортивний директор Бетіса Рамон Планес хоче запропонувати Шахтарю підписати Вітао безплатно, проте гарантувати клубу високий відсоток від наступного перепродажу бразильця, якщо такий відбудеться.

Водночас ЗМІ також повідомляли, що Інтернасьональ не проти дочекатися завершення угоди Вітао із донецьким клубом та підписати гравця на правах вільного агента.

  • Вітао перебрався до Шахтаря на початку сезону 2019/20 з Палмейраса за чотири мільйони євро;
  • За команду захисник провів 36 матчів та відзначився одним асистом;
  • Після початку повномасштабного вторгнення рф футболіст скористався правилом ФІФА та відправився в оренду в Інтернасьональ;
  • У складі бразильського гранда Вітао відіграв вже 89 матчів (два голи);
  • Трансфермаркт на сьогодні оцінює футболіста у сім мільйонів євро;
  • Цікаво, що у випадку переходу до Ла Ліги Вітао може зустрітися зі своїми колишніми суперниками по УПЛ Віктором Циганковим та Артемом Довбиком, які в часи його виступів в Україні захищали кольори Динамо та Дніпра-1 відповідно.