Луніна звинуватили в сприянні важкій травмі лідеру і легенді Реалу: відео моменту і всі деталі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2099
4 голоси
Луніна звинуватили в сприянні важкій травмі лідеру і легенді Реалу: відео моменту і всі деталі
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
В Іспанії звернули увагу, що український голкіпер Реалу Андрій Лунін міг стати винуватцем жахливої травми свого партнера Дані Карвахаля, яку той отримав у домашньому матчі проти Вільярреалу (2:0) в дев’ятому турі Ла Ліги.

Журналісти видання Eldesmarque вважають, що голкіпер Реалу Андрій Лунін міг бути причетним до важкої травми свого партнера по команді Дані Карвахаля, яку той отримав в поєдинку із Вільярреалом (2:0) в рамках дев’ятого туру чемпіонату Іспанії.

Було опубліковане відео, на якому видно, як оборонець закликав воротаря вибити м'яч, однак Лунін вирішив зіграти коротко й через мить м’яч потрапив до Карвахаля, який у силовій боротьбі зазнав розриву зовнішньої колатеральної зв'язки та підколінного сухожилля правої ноги та вилетів практично на рік.

Також іспанські журналісти звернули увагу на те, що Федеріко Вальверде, Антоніо Рюдігер і Родріго висловлювали претензію Луніну за цей епізод.

Відео моменту із травмою Карвахаля

«Дані рекомендував Луніну вибити м'яч після передачі у штрафний майданчик, однак Андрій проігнорував його, віддавши ближній пас Мілітао, який відпасував Дані. Карвахаль майже одразу після цього отримав жахливу травму коліна. Цього могло б не бути, якби Лунін послухався досвідченого гравця», – йдеться у статті.

  • Реал посідає друге місце в таблиці Ла Ліги, набравши 21 очко;
  • Лунін відіграв два матчі у складі «вершкових в цьому сезоні» (один пропущений м’яч, одна зустріч «на нуль»);
  • У наступному турі 19 жовтня Реал на виїзді зіграє проти Сельти.