Циганков проміняв Гвардіолу на українця: вінгер Жирони і збірної України обрав нового агента, і це не Шаблій

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
102
2 голоси
Циганков проміняв Гвардіолу на українця: вінгер Жирони і збірної України обрав нового агента, і це не Шаблій
Віктор Циганков. Фото: Google
Вінгер національної команди України та каталонської Жирони Віктор Циганков прийняв важливе рішення щодо свого майбутнього та змінив агента. Тепер замість Пере Гвардіоли інтереси футболіста представляє Олег Смалійчук.

Півзахисник Жирони та збірної України Віктор Циганков змінив свого агента агентам. Про це повідомила Tribuna. Джерело стверджує, що з 1 серпня інтереси вінгера представляє Олег Смалійчук.

Відзначимо, що раніше агентом українця був Пере Гвардіола, брат головного тренера Манчестер Сіті Пепа Гвардіоли. 

Нагадаємо, що минулого сезону Жирона фінішувала на третьому місці в чемпіонаті Іспанії та вперше у своїй історії кваліфікувалася до найпрестижнішого єврокубку – Ліги чемпіонів.

  • У минулому сезоні Циганков відіграв за свою команду 34 поєдинки у всіх офіційних турнірах: забив вісім голів і зробив сім результативних передач.
  • Контракт українця із клубом чинний до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює футболіста національної збірної України у 30 мільйонів євро рівно.
  • Жирона розпочала новий сезон Ла Ліги з нічиєї у матчі проти Бетіса – 1:1. Циганков у цій зустрічі участі не приймав, адже продовжує відновлюватися від ушкодження, яке отримав на Євро-2024.
  • У наступному турі каталонці зіграють проти Атлетіко. Гра запланована на 25 серпня.