Циганкову треба тікати з Жирони: головний тренер команди вийшов з утопічною промовою перед початком сезону

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
19783
9 голосів
Циганкову треба тікати з Жирони: головний тренер команди вийшов з утопічною промовою перед початком сезону
Мічел, фото: ФК Жирона
Головний тренер Жирони Мічел Санчес, кольори якої захищає український вінгер Віктор Циганков, висловив своє незадоволення готовністю команди до нового сезону.

Керманич Жирони Мічел Санчес на фоні поразки від Борнмута (2:3) у кінцевому матчі на зборах та вірусу в команді, через який захворіли одразу шість гравців, включаючи Віктора Циганкова, висловив незадоволення готовністю червоно-білих до сезону.

«Передсезонна підготовка була поганою, ми не змогли розраховувати на всіх гравців. Зараз я не впевнений у команді або в тому, як ми будемо грати, а до початку змагань залишилося кілька днів, це ненормально».

Спеціаліст підкреслив, що вплив на ситуацію мали й великі міжнародні форуми.

«Травмовані гравці, Євро-2024, Олімпіада-2024, підписання прибули із запізненням... Я хвилююся через це, через те, що ми не могли тренуватися разом».

Мічел заявив, що в такій ситуації йому було важко напрацювати необхідні зв’язки.

«Процес підготовки для нас був складним. Мені не подобається відчуття, що я не можу контролювати те, що відбувається з командою. Контроль м'яча залежить від того, наскільки ми взаємодіємо між собою, і ми повинні продовжувати працювати, зараз команда не готова».

При цьому тренер все ж сподівається на краще.

«Я впевнений, що команда буде боротися в кожній грі. Мій обов'язок полягає в тому, щоб команда якнайшвидше набула колективного менталітету. Моя мотивація є абсолютною».

Про якісь конкретні очікування фахівець вирішив не висловлюватися.

«Ми повинні ставити кращими після кожної гри. Я переконаний, що у нас буде чудова команда і чудовий сезон. Я не знаю, чи буде він кращим, чи гіршим за минулий сезон», – наводить слова спеціаліста Marca.

  • Нагадаємо, що цього літа з Жирони до Роми перейшов український нападник Артем Довбик;
  • Каталонці стартують у Ла Лізі вже 15 серпня гостьовим матчем проти Бетіса;
  • В сезоні 2024/25 Жирона вперше в історії зіграє в Лізі чемпіонів.