Агент Довбика скинув маски і розповів всю правду про Атлетіко: з яким клубом вже домовився українець

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1007
3 голоси
Агент Довбика скинув маски і розповів всю правду про Атлетіко: з яким клубом вже домовився українець
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Агент українського форварда Жирони Артема Довбика – Олексій Люндовський – розповів, чому застопорився трансфер його клієнта до Атлетіко. Пропозиція мадридців виявилася недостатньо серйозною.

Олексій Люндовський, який є агентом нападника Жирони Артема Довбика, у коментарі сайту «Український футбол» прояснив, чому замість Атлетіко його клієнт може опинитися в Ромі.

Він спростував чутки, що трансфер зривається начебто через його дії.

«Атлетіко – великий клуб, але ми не побачили тут серйозний проєкт для Артема, і їхня пропозиція у фінансовому плані значно поступається пропозиціям від інших зацікавлених у найкращому бомбардирі Ла Ліги клубів», – сказав Люндовський.

Водночас італійський інсайдер Ніколо Скіра на своїй сторінці в Х повідомив, що Довбик погодив умови особистого контракту із Ромою.

За його даними, римляни запропонували футболістові угоду до 2029 року із зарплатою три млн євро на рік, і це більше, ніж пропонує Атлетіко (2,5 млн євро на рік).

Мадридці раніше вже досягли домовленості з Жироною про трансфер у 40 млн євро, які прописані в його контракті як клаусула. Рома намагається зробити приблизну пропозицію.

  • Нагадаємо, що контракт Довбика з каталонською Жироною розрахований до 30 червня 2028 року.
  • Трансфермаркт оцінює вартість 27-річного футболіста в 35 мільйонів євро.