Лунін покине Ла Лігу? Відомо, до якого чемпіонату хоче забрати українця ексагент Роналду

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
774
1 голос
Лунін покине Ла Лігу? Відомо, до якого чемпіонату хоче забрати українця ексагент Роналду
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер національної збірної України та мадридського Реала Андрій Лунін може покинути Іспанію вже цього літнього трансферного вікна. Його агент Жорже Мендеш визначився з лігою, у якій хоче бачити воротаря.

Андрій Лунін все ще не погодився продовжити контракт з Реалом, який, у разі відмови від пролонгації угоди, планує продати українця.

Агент нашого співвітчизника Жорже Мендеш активно шукає варіанти для воротаря і переконує його продовжити кар’єру у одному з клубів АПЛ.

Португалець впевнений, що саме Англія допоможе Луніну продовжити свій професійний розвиток. Про це з посиланням на власні джерела повідомили журналісти іспанського порталу DefensaCentral.

Раніше колишній нападник Динамо Віктор Леоненко ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував конфлікт Жорже Мендеша із Реалом через зрив трансферу Лені Йоро.

  • Мендеш свого часу представляв інтереси Кріштіану Роналду.
  • Лунін у минулому сезоні відіграв за Реал у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українського голкіпера з мадридцями чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів у європейській валюті.
  • Новий сезон для Реала розпочнеться матчем за Суперкубок УЄФА проти італійської Аталанти, який заплановано на 14 серпня.