Лунін морочить голову Реалу: в Іспанії розповіли, що думає клуб про українця і хто буде основним воротарем

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
719
3 голоси
Лунін морочить голову Реалу: в Іспанії розповіли, що думає клуб про українця і хто буде основним воротарем
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
Мадридський Реал може втратити альтернативний варіант своєму українському голкіперу Андрію Луніну. Кепа Аррісабалага близький до переїзду до Саудівської Аравії.

Не так давно повідомлялося, що Реал готовий повторно орендувати в Челсі воротаря Кепу Аррісабалагу у випадку, якщо Андрій Лунін цього літа не продовжить контракт з клубом.

Однак Аррісабалага замість Реалу може переїхати до Саудівської Аравії. Йому поступила пропозиція, від якої дуже важко відмовитися.

За інформацією журналіста Хосе Фелікса Діаса з видання Marca, Аррісабалага отримав пропозицію від саудівського Аль-Іттіхада. Футболіст взяв час на роздуми.

Зазначається, що у Реалі залишилися дуже гарної думки про Аррісабалагу й уважно стежать за його ситуацією. Мадридці не впевнені в майбутньому Луніна, проте не шукають «першого номера», їм буде бельгієць Тібо Куртуа.

Видання також наводить слова одного з капітанів Реалу Дані Карвахаля стосовно Аррісабалаги.

«Наша роздягальня цього року була дивовижною. Для мене найкращим прикладом був Keпa. Він приходив у оренду через травму Куртуа, щоб грати в старті, але Лунін виграв це місце, а Кепа кожен день він приїжджав з посмішкою».

На його думку, це виконавець не завадив би «вершковим» і в новому сезоні.

«Він працював найбільше на тренуваннях, після цього в тренажерному залі, щоб бути кращим і мати можливість допомогти команді. Він є яскравим прикладом професійного гравця, який змушує нас усіх покращуватися».

Цікаво, що головний тренер команди Карло Анчелотті також був би радий його бачити.

Челсі не буде перешкоджати відходу Аррісабалаги будь-куди, а у Мадриді ще тримають в голові молодого Франа Гонсалеса, якого вважають майбутнім клубу на воротарській позиції.

  • Зазначимо, що контракт Аррісабалаги з Челсі розрахований до 30 червня 2025 року, як і угода Луніна з Реалом;
  • Трансфермаркт оцінює їх у 12 та 35 мільйонів євро відповідно.