Довбик покине Жирону? Відомі два кандидати на заміну українцю – один з них оформив покер у ворота Луніна

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
76
1 голос
Довбик покине Жирону? Відомі два кандидати на заміну українцю – один з них оформив покер у ворота Луніна
Таті Кастельянос. Фото: Google
Каталонська Жирона визначилася з двома нападниками, які можуть замінити у її складі українського форварда Артема Довбика, якщо найкращий бомбардир Ла Ліги минулого сезону покине команду.

Артем Довбик у минулому клубному сезоні показав дива результативності та з 24-ма голами виграв перегони снайперів чемпіонату Іспанії. Така гра нашого співвітчизника змусила інші клуби Європи звернути на нього увагу.

Жирона розуміє, що може втратити свою головну ударну силу, а тому знайшла два нападники, які можуть замінити українця. Так, каталонці можуть повернути в команду Таті Кастельяноса, який оформив покер у ворота Андрія Луніна у сезоні 2022/23, або придбати колумбійця Даніеля Москеру у Букараманга. Про це повідомив Мігель Коста з посиланням на Джанлуку Ді Марціо.

  • Довбик в минулому сезоні провів 39 матчів у всіх турнірах за каталонців, забив 24 голи та віддав 10 асистів.
  • Контракт футболіста із Жироною розрахований до 30 червня 2028 року.  Transfermarkt оцінює форварда у 35 мільйонів євро.
  • Каталонська команда після того, як стала третьою в Ла Лізі, вперше в історії зіграє в Лізі чемпіонів у наступному сезоні.