Жирона ухвалила однозначне рішення по Довбику після його провального Євро-2024: українець дізнався свою долю

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
26736
13 голосів
Жирона ухвалила однозначне рішення по Довбику після його провального Євро-2024: українець дізнався свою долю
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Жирона не збирається знижувати ціну на свого 27-річного українського форварда Артема Довбика, попри його абсолютно невдалий виступ на Євро-2024.

Провальний виступ нападника Жирони та збірної України на Євро-2024 дав Атлетіко надію на те, що червоно-білі погодяться знизити на нього ціну, однак ті не рухаються з позначки у 40 мільйонів євро, що значаться у його контракті як сума відступних.

Як повідомив журналіст Хесус Коліна з видання AS, пріоритетом для Атлетіко все ще залишається підсилення оборони, над яким вони активно працюють.

Мадридці вже робили Жироні пропозицію у 25 мільйонів, яка була відхилена – каталонцям не потрібні продажі для заробітку і вони розраховують на гравця у наступному сезоні, де дебютуватимуть в Лізі чемпіонів.

Наразі перемовини між клубами охололи, однак, за інформацією джерела, якщо вони знову відновляться, Атлетіко обов'язково спробує використати аргумент провального чемпіонату Європи у виконанні українця.

  • В минулому сезоні Довбик провів 39 матчів за Жирону, у яких забив 24 голи та віддав десять результативних передач;
  • На Євро-2024 Довбик відіграв в усіх трьох матчах групового етапу, однак не відзначився жодною результативною дією. Синьо-жовті посіли останнє місце у квартеті;
  • Контракт нападника з Жироною розрахований до 30 червня 2028 року. Трансфермаркт оцінює його у 35 мільйонів євро.