Реал розкрутив новий виток воротарського питання: в Іспанії повідомили, що трапиться з Луніним, Куртуа і Кепою

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
470
2 голоси
Реал розкрутив новий виток воротарського питання: в Іспанії повідомили, що трапиться з Луніним, Куртуа і Кепою
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
Реал може ще раз орендувати воротаря Кепу Аррісабалагу в Челсі, якщо Андрій Лунін відмовиться залишатися в клубі. В Іспанії розповіли деталі ситуації.

В Реалі досі немає впевненості у майбутньому голкіпера Андрія Луніна – сторони домовилися про новий контракт до 2029 року, однак українець досі не поставив під ним свій підпис. Водночас його оточення продовжує наполягати на інших варіантах, хоча сам Лунін хотів би залишитися.

Мадридський клуб у такій ситуації розглядає варіант, аби у разі продажу Луніна повторно орендувати з Челсі Кепу Аррісабалагу.

Про це повідомляє видання Relevo відзначаючи, що у Реалі цінують професіоналізм Аррісабалаги й той факт, що він без проблем прийняв свою роль запасного, а також допоміг Луніну цінними порадами в серії післяматчевих пенальті проти Манчестер Сіті (3:3,1:1, пен. 4:3) в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Саме тому вони вважають більш розумним варіантом повторну оренду іспанця, ніж вихід на трансферний ринок, де доведеться витрачати гроші.

Зазначається, що Аррісабалага готовий бути другим номером Реалу (Тібо Куртуа точно буде першим), в той час, як Лунін вважає, що готовий грати в основі, а сидіння в запасі б'є по його гордості.

Реал продовжує планувати сезон розраховуючи на Луніна, однак маючи на увазі його співпрацю з агентом Жорже Мендешом, який не проти переходу кіпера в Атлетіко, «вершкові» не закривають двері для продажу гравця, якщо отримають гарну пропозицію. Варіант з орендою розглядатися не буде.

  • Лунін в минулому сезоні провів за Реал 31 поєдинок, у яких пропустив 32 голи (12 «сухих» ігор);
  • Контракт воротаря з іспанським грандом розрахований до 30 червня 2025 року. Трансфермаркт оцінює його у 25 мільйонів євро.