«Без шансів»: Довбик назвав один топклуб світу, в який він точно не хоче йти

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1771
2 голоси
«Без шансів»: Довбик назвав один топклуб світу, в який він точно не хоче йти
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
26-річний український нападник Жирони Артем Довбик заявив, що не перейде у Манчестер Сіті, якщо йому надійде така пропозиція. Все через можливого суперконкурента Ерлінга Голанда.

Форвард Жирони Артем Довбик розповів, що не перейде у Манчестер Сіті. Він пояснив власну позицію.

«Перейти в Манчестер Сіті? Сіті це Сіті. У них є план на декілька років, я думаю, що Ерлінг Голанд це їхній проєкт, тому я не бачу варіантів, щоб йти в Сіті. Якщо навіть і буде така пропозиція, йти туди й бути другим форвардом... Я не хочу так йти».

Довбик вважає, що йому важко буде виграти конкуренцію в норвезького 23-річного форварда.

«Я вважаю, що це топнападник зараз у світі, тому йти й конкурувати з ним звісно хочеться, але я розумію, що вік + це проєкт Сіті, тому без шансів поки».

Українець підкреслив, що поки не визначився зі своїм майбутнім.

«Чи зробив я вже вибір? Ні, поки що нічого не ясно. Все тільки починається, трансферне вікно тільки відкрилося», – сказав Довбик в інтерв’ю YouTube-каналу «SportArena».

  • В минулому сезоні Довбик провів за Жирону 39 матчів, у яких забив 24 голи та оформив десять результативних передач. До того ж він став найкращим бомбардиром Ла Ліги;
  • Контракт нападника з червоно-білими розрахований до 30 червня 2028 року, Трансфермаркт оцінює його вартість у 35 мільйонів євро;
  • Раніше ЗМІ повідомляли про інтерес до Довбика із боку Наполі, Атлетіко та Мілану.