Визначився фаворит у гонці за Довбиком: форвард Жирони та збірної України може піти стопами Шевченка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
870
1 голос
Визначився фаворит у гонці за Довбиком: форвард Жирони та збірної України може піти стопами Шевченка
Артем Довбик. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик назвав клуб, який має найбільше шансів підписати нападника національної команди України та Жирони Артема Довбика.

Ігор Циганик в ефірі авторської програми на Ютубі заявив, що представники Артема Довбика та Мілана, у якому свого часу виступав Андрій Шевченко, вже місяць ведуть перемовини.

Жирона готова продати українця за 40 мільйонів євро, але поки невідомо, чи готовий італійський гранд заплатити такі гроші.

Також журналіст сказав, що в АПЛ на нашого співвітчизника претендують Челсі та Вест Хем, але Артем схиляється до Мілану.

  • У минулому клубному сезоні Довбик провів за Жирону 39 матчів у всіх офіційних турнірах, забив 24 голи та віддав десять асистів. 
  • Українець став найкращим бомбардиром Ла Ліги, вигравши трофей «Пічічі».
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює нападника у 30 мільйонів євро.
  • Шевченко виступав за Мілан з 1999 по 2006 роки і у сезоні 2008/09. Загалом у червоно-чорній футболці українець провів 322 поєдинки, забив 175 голів та віддав 46 результативних передач.
  • Українська легенда разом з італійським грандом вигравав Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, італійську Серію А, Кубок та Суперкубок Італії.