Два топ-клуби вступили у боротьбу за Циганкова та готові заплатити клаусулу: в одному вже грає українець

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1017
3 голоси
Два топ-клуби вступили у боротьбу за Циганкова та готові заплатити клаусулу: в одному вже грає українець
Віктор Циганков. Фото: Google
Вінгер національної збірної України та каталонської Жирони Віктор Циганков зацікавив італійський Мілан та лондонський Арсенал, які готові виплатити клаусулу гравця.

Віктор Циганков став одним з лідерів Жирони у нинішньому сезоні та своєю грою привернув увагу з боку більш заможних та відомих європейських клубів. 

Так, за інформацією авторитетного іспанського видання AS, наш співвітчизник зацікавив лондонський Арсенал та італійський Мілан. Обидва клуби готові виплатити клаусулу, як прописана у контракті гравця з Жироною і становить 30 мільйонів євро. 

Нагадаємо, що за Арсенал виступає Олександр Зінченко, а Мілан у найближчий час очолить колишній головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека.

  • Циганков провів у поточному сезоні 34 матчі за колектив з Каталонії, забив вісім голів та віддав сім результативних передач.
  • Контракт вінгера з червоно-білими розрахований до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює українського півзахисника у 28 мільйонів євро.
  • Сезон 2023/24 років для Жирони найкращим за всю її історію. Команда Мічела Санчеса завершила його на підсумковому третьому місці у турнірній таблиці чемпіонату Іспанії (81 заліковий бал).