Довбик і Циганков скуштували екзотичні страви у Жироні – їжа сподобалась далеко не вся: відео гастротуру

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
850
2 голоси
Довбик і Циганков скуштували екзотичні страви у Жироні – їжа сподобалась далеко не вся: відео гастротуру
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Google
Українським легіонерам Жирони, вінгеру Віктору Циганкову та нападнику Артему Довбику, влаштували гастроекскурсію. Наших співвітчизників частували каталонськими смаколиками, і не лише.

Сезон завершено, можно і попоїсти чогось еккзотичного і не дієтичного. Віктору Циганкову та Артему Довбику, влаштували гастроекскурсію Жироною, де пригощали українців традиційними продуктами Каталонії.

Спершу наші співвітчизники куштували місцеві сири, вони обом сподобалися, згодом анчоуси та равлики, ці делікатеси Віктор і Артем не дуже оцінили, а наприкінці прогулянки, барами та тавернами, Циганкова і Довбика пригостили місцевими десертами. На думку українців, у них було надто багато цукру.

Вина нашим хлопцям не пропонували.

▶️  Відео, як Довбик і Циганков ласували каталонськими делікатесами дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Сезон 2023/24 років для Жирони видався найкращим за всю її історію. Команда Мічела Санчеса завершила його на підсумковому третьому місці Ла Ліги (81 заліковий бал). Відставання від першого мадридського Реала та другої Барселони склало 13 та одне очко відповідно.
  • Віктор Циганков провів у поточному сезоні 34 матчі за колектив з Каталонії: вісім м'ячів, сім асистів.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 39 поєдинків: 24 голи, десять результативних передач. Саме український голеадор став найкращим бомбардиром Ла Ліги, вигравши трофей «Пічічі».