Циганков не поспішає продовжувати контракт з Жироною: каталонці занервували та відклали рекордний трансфер

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
132
1 голос
Циганков не поспішає продовжувати контракт з Жироною: каталонці занервували та відклали рекордний трансфер
Віктор Циганков. Фото: Google
Вінгер національної збірної України Віктор Циганков не поспішає продовжувати контракт з Жироною, чим змусив каталонців почати нервувати щодо можливого свого відходу в АПЛ.

Віктор Циганков, як і вся Жирона, провів видатний сезон у Ла Лізі. Не дивно, що українцем активно цікавляться більш заможні клуби, а сам наш співвітчизник не поспішає пролонгувати діючу угоду з каталонцями.

Бронзовий призер чемпіонату Іспанії нервує, адже клаусула одного з лідерів команди становить близько 30 мільйонів євро, що не відлякає потенційних покупців з АПЛ.

Також каталонці не поспішають завершувати трансфер півзахисника Лусіано Родрігеса з Ліверпуля (Монтевідео). Гравець виступає на правому фланзі, але не стане конкурентом для українця, адже новим футболістом Жирона планує компенсувати відхід Савіо, який, скоріше за все, буде виступати за Манчестер Сіті. Про це повідомив Футбол 24.

Відзначається, що Родрігес може стати рекордним трансфером для іспанців – 14 мільйонів євро за 70% прав.

  • Жирони завершила сезон 2023/24 на підсумковому третьому місці Ла Ліги (81 заліковий бал). Тепер каталонці дебютують у Лізі чемпіонів.
  • Циганков провів у поточному сезоні 34 матчі за колектив з Каталонії, забив вісім голів та віддав сім асистів.
  • Transfermarkt оцінює українця у 28 мільйонів євро. Контракт вінгера з червоно-білими розрахований до 30 червня 2027 року.