Циганков почав готувати спільноту до свого топтрансферу: зірка Жирони розставив всі крапки у нинішній ситуації

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
307
2 голоси
Циганков почав готувати спільноту до свого топтрансферу: зірка Жирони розставив всі крапки у нинішній ситуації
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Український вінгер Жирони Віктор Циганков розповів про свої плани. Футболіст готовий як залишися у своєму нинішньому клубі, так і піти на підвищення.

Вінгер Жирони Віктор Циганков розповів, чи залишатиметься й надалі у каталонському клубі. Нині він сконцентрований на участі в Євро-2024 із національною збірною України.

«Зараз я зосереджений на Євро-2024, на тому, щоб зробити все можливе. Я не хочу ні говорити, ні чути про пропозиції, оскільки все це виникло ще взимку, а я хотів зосередитися на Жироні та увійти в історію».

Циганков прокоментував інтерес до себе з боку топклубів.

«Усі гравці хочуть грати у великих клубах, топлізі. Я в цьому не унікальний. Звичайно, мені подобається, що в Європі є великі клуби, які звертають на мене увагу. Я справді не знаю, що буде. У футболі все може бути».

Гравець зазначив, що готовий до будь-якого розвитку подій.

«Можливо, я вже міг зіграти свій останній матч за Жирону, але я не знаю, що буде з моїм майбутнім. Якщо я все ще буду тут, у Жироні, це ідеально, тому що я дуже щасливий. Якщо зрештою майбутнє скаже, що я маю піти, я хочу зробити це через головний вхід», – сказав Циганков в інтерв’ю AS.

  • Зазначимо, що Циганков в цьому сезоні провів за Жирону 34 матчі, у яких забив вісім голів та віддав сім результативних передач;
  • Його угода з клубом чинна до 30 червня 2027 року, а Трансфермаркт оцінює у 28 мільйонів євро.