Довбик випередив його у гонці бомбардирів: визначено найкращого гравця сезону Ла Ліги

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
778
1 голос
Довбик випередив його у гонці бомбардирів: визначено найкращого гравця сезону Ла Ліги
Джуд Беллінгем. Фото: Google
Півзахисника мадридського Реала Джуда Беллінгема було визнано найкращим гравцем Ла Ліги за підсумками сезону 2023/24 років. Одноклубник Андрія Луніна виграв боротьбу за це звання в Артема Довбика, який став найкращим бомбардиром Прімери.

Сьогодні, 28 травня відбулася церемонія La Liga Awards, на якій визначили зокрема найкращого гравця сезону 2023/24 років. Шкода, але ним став не українець Артем Довбик з Жирони, який наколотив більше за всіх голів у Прімері, а англійський півзахисник Реала Джуд Беллінгем.

Зауважимо, що на церемонію La Liga Awards Довбик прибув не один, а разом зі своєю дружиною Юлією. Обидва виглядали дуже стильними.

Найкращим молодим гравцем сезону було обрано Ламіна Ямала з Барселони. Автором найкращого голу сезону став Хесус Аресо з Осасуни.

Приз найкращого тренера дістався керманичу Жирони Мічелу Санчесу.

  • За свій перший сезон у Реалі Джуд Беллінгем відіграв 28 матчів, у яких забив 19 голів та віддав шість результативних передач.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 39 поєдинків: 24 голи, десять результативних передач. Саме український голеадор став найкращим бомбардиром Ла Ліги, вигравши трофей «Пічічі».