«Засяяв, як велика зірка»: легенда клубу Ла Ліги визнав велич Довбика

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
195
1 голос
«Засяяв, як велика зірка»: легенда клубу Ла Ліги визнав велич Довбика
Артем Довбик. Фото: Google
Нападник Жирони Крістіан Стуані розсипався в компліментах своєму одноклубнику Артему Довбику, який видав розкішний сезон у Ла Лізі, ставши її найкращим бомбардиром.

Обмінялися компліментами. Мова про нападників Жирони Артема Довбика та Крістіана Стуані. Спершу теплі слова на адресу уругвайця сказав українець, подякувавши за підтримку й от, отримав не менш гарну характеристу у відповідь.

«Ти заслуговуєш всього найкращого, адже засяяв, як велика зірка! Мені пощастило тебе супроводжувати на цьому незабутньому шляху. Я завжди буду поруч з тобою, друже Пічічі», – написав Стуані на своїй сторінці в Інстаграм.

  • Сезон 2023/24 років, найкращий за всю історію клубу, Жирона завершила на підсумковому третьому місці Ла Ліги, набравши 81 заліковий бал. Відставання від мадридського Реала, який став чемпіоном, склало 13 очок.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 39 поєдинків: 24 голи, десять результативних передач. Саме український голеадор став найкращим бомбардиром Ла Ліги, вигравши трофей «Пічічі».
  • Transfermarkt оцінює головну ударну силу Журони у 30 мільйонів євро.