«Куртуа кращий, але у фіналі ЛЧ повинен грати Лунін»: вболівальники Реала розриваються між воротарями

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
366
2 голоси
«Куртуа кращий, але у фіналі ЛЧ повинен грати Лунін»: вболівальники Реала розриваються між воротарями
Андрій Лунін. Фото: Google
Після поєдинку 38-го туру Ла Ліги між Реалом та Бетісом (0:0) чимало фанатів королівського клубу вимагають від Карло Анчелотті повернути у стартовий склад Андрія Луніна на вирішальну гру сезону – фінал ЛЧ.

Воротарське питання знову стало на перше місце в Реалі, тобто найобговорюванішим серед фанів королівського клубу. Добру частину сезону вболівальники сперечалися, хто кращий Лунін чи Кепа й от видужав Тібо Куртуа й почалася нова фаза словесних баталій.

В останніх чотирьох з шести матчів Реала на його останньому рубежі грав Куртуа і бельгієць був не завжди безгрішним, хоч і не пропустив жодного голу. Були претензії і до Луніна. Українець, зокрема пропустив чотири голи від Вільяррела (4:4).

Однак, саме нашого співвітчизника (за його попередні заслуги) чимало фанів Реала все ж хоче бачити у старті на гру проти Боруссії з Дортмунда у фіналі ЛЧ. Хоча, думки і розділилися.

Натомість іспанські ЗМІ після матчу Реала з Бетісом (0:0) певні – у фіналі ЛЧ гратиме Куртуа.

Sport-express.ua погортав сторінки Реала у соціальних мережах та відібрав найцікавіші коментарі його фанатів на адресу Андрія Луніна та Тібо Куртуа.

Nikola: «Зрозуміло, що Куртуа кращий, але я б хотів, щоб у фіналі вийшов Лунін. Але нехай тренер вирішує, він знає більше за нас».

Agiel: «Шкода, що Лунін не зіграв. Це означає, що у фіналі ми його не побачимо».

Belligol: «Давайте будемо відверті, Лунін не дотягує до Куртуа».

AnthonnyBenites: «Лунін сам знає, що Куртуа – номер 1. Це як якщо ти добре граєш, а Роналду або Мессі повертаються після травми і їх ставлять попереду тебе, це тебе бісить, але ти приймаєш це, тому що знаєш, що вони завжди будуть попереду тебе».

kurniawanw10 : «Велике спасибі Луніну, але у фіналі повинен стояти Куртуа».

Eduardo_1446: «У Луніна були ляпи протягом сезону, але якби не він, то Реала не було б у фіналі».

kelvin67793710: «Мені шкода Луніна, але Куртуа є Куртуа, і він найкращий воротар у світі».

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 31 матч в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.
  • Фінал Ліги чемпіонів, у якому королівський клуб зійдеться з німецькою Боруссією з Дортмунда, заплановано на 1 червня. Початок гри о 22:00. Місце битви – Лондон, стадіон «Вемблі».