«Два сейви забезпечили йому місце в старті Реала на «Вемблі»: Лунін почув вердикт перед фіналом ЛЧ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
712
1 голос
«Два сейви забезпечили йому місце в старті Реала на «Вемблі»: Лунін почув вердикт перед фіналом ЛЧ
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Google
Вчора, 25 травня, мадридський Реал зіграв у нічию з Бетісом (0:0) в рамках 38-го туру Ла Ліги. Тібо Куртуа, який замість Андрія Луніна захищав ворота вершкових у цій грі, дізнався оцінку за свій виступ від іспанської преси.

У суботу, 25 травня, Реал завершив свої виступи у чемпіонаті Іспанії нинішнього сезону, зігравши у 38-му турі з Бетісом (0:0).

Ворота мадридців, які виграли Ла Лігу нинішнього сезону, у цій зустрічі захищав Тібо Куртуа, а Андрій Лунін провів матч на лаві для запасних. Відзначимо, що на 63-й хвилині Карло Анчелотті змінив бельгійця, але випустив не українця, а Кепу.

Авторитетне видання Marca оцінило виступ Куртуа на 8 з 10. Іспанські журналісти вважають, що після цієї гри саме бельгієць зіграє у фіналі Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії.

Два сейви забезпечили Куртуа місце в стартовому складі на «Вемблі» і додали впевненості в собі. Він пройшов шлях від пари моментів у першому таймі (відбитий удар головою від Бельєріна та незарахований гол від Кардосо) до необхідності втрутитися у другому: сейв, щоб відбити чудовий удар від Айозе, та ще одна рятівна рука, щоб запобігти удару від Міранди. 

Також наші колеги відзначили вихід Кепи, який провів останній матч на домашній арені Реала.

Його замінив Кепа, і це чудовий жест з боку Куртуа, який запропонував, щоб його товариш по команді мав можливість попрощатися з «Бернабеу» на полі.

  • Куртуа у поточному сезоні через травмі провів лише чотири гри, але в жодній з них не пропустив.
  • Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 31 матч в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Наступним поєдинком для Реала стане фінал Ліги чемпіонів, у якому королівський клуб зійдеться з німецькою Боруссією з Дортмунда. Поєдинок заплановано на 1 червня. Початок гри о 22:00.