Анчелотті випустив двох воротарів у заключному матчі Реала в Ла Лізі: Лунін не отримав шанс перед фіналом ЛЧ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2245
1 голос
Анчелотті випустив двох воротарів у заключному матчі Реала в Ла Лізі: Лунін не отримав шанс перед фіналом ЛЧ
Тібо Куртуа та Кепа Аррісабалага. Фото: Google
У поєдинку 38-го туру Ла Ліги Реал розписав безгольову нічию з Бетісом (0:0). У заключному матчі чемпіонату Карло Анчелотті дав змогу зіграти одразу двом воротарям: Тібо Куртуа та Кепі Аррісабалазі. Андрій Лунін не отримав ні секунди ігрового часу.

Прощання для Кепи Аррісабалаги з Мадридом. Саме таку назву можна дати матчеві 38-го туру іспанської Ла Ліги між Реалом та Бетісом.

Зважаючи на відсутність будь-якої мотивації, вершкові вже давно відсвяткували звання чемпіонів, Карло Анчелотті на звітний матч випустив хоч і бойовий склад, але активно експериментував із замінами.

Зокрема на 63 хвилині гри зробив заміну голкіпера: замість Тібо Куртуа, який всадив на лаву для запасних нашого Андрія Луніна, він дав змогу пограти Кепі Аррісабалазі. Ймовірно, це був широкий жест, бо іспанець, який виступав за вершкових цього сезону на правах оренди, влітку покидає королівський клуб і повертається до Челсі. 

Іспанія. Ла Ліга

38-й тур

Реал – Бетіс 0:0 (0:0)

  • У підсумковій турнірній таблиці Ла Ліги Реал з великим відривом фінішував на першому місці, достроково оформивши титул чемпіона.
  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 31 матч в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.
  • Наступним матчем Реала стане фінал Ліги чемпіонів у якому королівський клуб зійдеться з німецькою Боруссією з Дортмунда. Поєдинок заплановано на 1 червня. Початок гри о 22:00.