Трофей Пічічі для Довбика: Мічел розповів, завдяки чому Жирона перемогла Гранаду з рахунком 7:0

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
727
1 голос
Трофей Пічічі для Довбика: Мічел розповів, завдяки чому Жирона перемогла Гранаду з рахунком 7:0
Артем Довбик. Фото: Google
Головний тренер Жирони Мічел Санчес підбив підсумки поєдинку 38-го туру Ла Ліги проти Гранади (7:0), виокремивши вклад в неї Артема Довбика.

Руїнами Гранади задоволений. Мічел Санчес розповів, що є максимально щасливим після перемоги своїх підопічних над Гранадою (7:0) у матчі 38-го туру Ла Ліги. Наставник каталонського колективу вкотре зауважив, що і ця звитяга, і сезон є історичними.

«Наші футболісти зробили історію. Настав час разом насолодитися і відсвяткувати цей великий успіх, а з нового тижня розпочати планування, щоб підняти Жирону якомога вище. Клуб росте і хоче робити кроки вперед».

Окремо Мічел розповів і про надзавдання, котре мала його команда на вчорашню гру – допомогти забити якнайбільше голів Артему Довбику.

«У цьому матчі Жироні довелося боротися за свої цілі: перемагати та змагатися за Трофей Пічічі для Артема Довбика», – наводить слова Мічела Санчеса Marca.

Довбик став автором хет-трику та забив на один гол більше (24), ніж у Александра Серлота з Вільярреала. Однак, норвежець та його команда проведуть матч останнього туру Ла Ліги сьогодні, 25 травня, у Памплоні проти місцевої Осасуни.

▶️  Відео всіх голів Артема Довбика та Віктора Циганкова у ворота Гранади дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Кампанію 2023/24 років Жирона завершила на підсумковому третьому місці Ла Ліги (81 заліковий бал). У наступному сезоні каталонський колектив вперше в історії зіграє в Лізі чемпіонів. Відставання від першого мадридського Реала та другої Барселони склало 13 та одне очко відповідно.
  • Український голеадор червоно-білих Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 39 поєдинків: 24 голи, десять результативних передач.
  • Вінгер Віктор Циганков провів у поточному сезоні 34 матчів за колектив з Каталонії: вісім м'ячів, сім асистів.