Гонка бомбардирів Ла Ліги: Мічел пообіцяв Довбику допомогти з голами – заява тренера Жирони

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
590
1 голос
Гонка бомбардирів Ла Ліги: Мічел пообіцяв Довбику допомогти з голами – заява тренера Жирони
Артем Довбик. Фото: Google
Головний тренер каталонської Жирони Мічел Санчес після перемоги своєї команди у матчі 37-го туру чемпіонату Іспанії висловився щодо боротьби Артема Довбика за титул найкращого бомбардира Ла Ліги.

У неділю, 19 травня, Жирона обіграла Валенсію із рахунком 3:1 у гостьовому матчі 37-го туру чемпіонату Іспанії.

Артем Довбик вийшов у стартовому складі каталонців та провів на полі 79 хвилин, відзначившись один голом, який став для нього вже 21-м у поточній іспанській першості.

▶️ Відео голу Артема Довбика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Але у паралельному поєдинку Александер Серлот відзначився покером у воротах Андрія Луніна, чи допоміг Вільярреалу зіграти внічию з Реалом з рахунком 4:4, та очолив гонку снайперів Ла Ліги з 23-ма результативними пострілами.

Мічел Санчес пояснив українському форварду, чому замінив його та запевнив, що команда буде намагатися допомогти йому забити у наступній грі.

«Серлот забив чотири голи. Коли я замінив Артема, я сказав йому, що хотів випустити Стуані, незважаючи ні на що, оскільки Крістіан змусив себе із зусиллям відновлюватися. Я пояснив Артемові ситуацію. Гранаді легко не буде забити. Шукатимемо можливості, щоб Довбик забив, але це буде складно‎», – сказав фахівець у коментарі Marca.

  • Довбик зіграв за Жирону у нинішньому сезоні 38 поєдинків: 21 гол, вісім результативних передач.
  • В останньому турі Ла Ліги Жирона, яка достроково посіла третє місце у чемпіонаті Іспанії, вдома прийматиме Гранаду. Цей матч також відбудеться 25 травня й розпочнеться о 22:00.