«‎Анчелотті доведеться вирішити»: Лунін відреагував на повернення Куртуа у ворота Реала в матчі Ла Ліги

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
550
1 голос
«‎Анчелотті доведеться вирішити»: Лунін відреагував на повернення Куртуа у ворота Реала в матчі Ла Ліги
Андрій Лунін і Тібо Куртуа. Фото: Google
Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін прокоментував повернення свого конкурента Тібо Куртуа у ворота Реала в матчі Гранади в 35-му турі Ла Ліги.

У 35-му турі чемпіонату Іспанії Реал на виїзді розгромив Гранаду з рахунком 4:0. Андрій Лунін всю гру провів на лаві для запасних, а ворота мадридців захищав Тібо Куртуа, який провів вже другу «суху‎» гру після відновлення від двох поспіль травм.

Український голкіпер вершкових зізнався, що радий за бельгійця, адже той багато чому його навчив. Наш співвітчизник відзначив, що перед головним тренером іспанців Карло Анчелотті стоїть важке завдання з визначенням основного на поєдинок проти дортмундської Боруссі у фіналі ЛЧ.

«Я задоволений своїм сезоном. Це було багато роботи та жертв. Чесно кажучи, я радий за Куртуа, тому що я знаю, наскільки він класний воротар. Він відновився після важких травм, Тібо – один із найкращих у світі, і я багато чому навчився у нього. 

Карло Анчелотті доведеться вирішити, хто з нас гратиме у фіналі Ліги чемпіонів, зараз ми готуємося з великим ентузіазмом», – сказав Лунін у коментарі PlanetarealMadrid.

  • Лунін у поточному сезоні зіграв за Реал 30 матчів (12 з них провів на «нуль») і пропустив 28 голів.
  • Контракт Андрія з мадридцями розрахований до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює українця в 16 мільйонів євро.