«Лунін проводить вражаючий сезон»: Анчелотті похвалив українця, але згадав і Куртуа

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
423
2 голоси
«Лунін проводить вражаючий сезон»: Анчелотті похвалив українця, але згадав і Куртуа
Андрій Лунін під час розминки на «Сантьяго Бернабеу». Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті підбив підсумки поєдинку 34-го туру Ла Ліги проти Кадіса (3:0), Італійський фахівець згадав про Андрія Луніна, який звітний поєдинок провів у запасі, поступившись місцем в основі Тібо Куртуа.

У поєдинку 34-го туру Ла Ліги Реал розтрощив Кадіс (3:0) та вже готується до гри-відповіді Ліги чемпіонів проти Баварії.

Коментуючи сьогоднішню звитягу вершкових, їх головний тренер Карло Анчелотті, звісно ж, окремо сказав кілька теплих слів на адресу Тібо Куртуа, котрий повернувся на поле після дуже тривалої перерви і провів першу гру у сезоні. Однак, не забув синьор Анчелотті і про Андрія Луніна. 

«Тібо – дуже важлива фігура для нас, але у нас є і Лунін, який провів вражаючий сезон, і якщо ми тут (на першому місці), то лише завдяки Луніну. Куртуа повернувся у дуже хорошій формі, він дуже добре виглядає», – цитує Анчелотті Х-акаутнт Madrid Zone.

  • Після 34 турів Реал має в доробку 87 залікових балів та достроково став чемпіоном іспанської Ла Ліги.
  • У наступному турі вершкові на виїзді зіграють проти Гранади. Поєдинок заплановано на 11 травня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії королівський клуб зіграє 8 травня. Гра на «Сантьяго Бернабеу» розпочнеться о 22:00.
  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 28-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 26 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.