Куртуа повернувся в основу Реала вперше за дев’ять місяців: як зіграв конкурент Луніна проти Кадіса в Ла Лізі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
330
1 голос
Куртуа повернувся в основу Реала вперше за дев’ять місяців: як зіграв конкурент Луніна проти Кадіса в Ла Лізі
Тібо Куртуа та Андрій Лунін. Фотоколаж: Sport-express.ua
У поєдинку 34-го туру мадридський Реал переграв Кадіс (3:0). Вперше у сезоні ворота вершкових захищав Тібо Куртуа, який всадив Андрія Луніна у запас.
  • Куртуа востаннє грав за Реал 3 серпня минулого року. 

За відсутності Джуда Беллінгема, Вінісіуса Жуніора, Родріго, Тоні Крооса та Андрія Луніна Реал не без проблем, але переграв одного з аутсайдерів Ла Ліги Кадіс. Всім вищеперерахованим виконавцям наставник королівського клубу Карло Анчелотті дав змогу перепочити перед поєдинком-відповіддю 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії, деяких випустивши на заміну.

Увесь перший тайм Реал без своїх лідерів марно намагався забити Кадісу і лише по переві розкішний удар Браїма Діаса досяг своєї мети. Гол мароканця однозначно претендуватиме на звання найкращого в турі.

І той таки Діас організував і другий гол, знайшовши класним пасом Джуда Беллінгема, якого випустили розім'ятися, тобто пограти на 65-й хвилині, а забив він вже на 68-й. 

А остаточні цифри на табло, голом на четвертій компенсованій хвилині встановив Хоселу, який довів справу до розгрому.

Іспанія. Ла ліга

34-й тур

Реал – Кадіс 3:0 (0:0)

Голи: Діас, 51, Беллінгем, 68, Хоселу, 90+4.

  • Після 34 турів Реал має в доробку 87 залікових балів та займає першу сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка йде другою, складає 14 очок.
  • Кадіс йде на 18 позиції: 27 очок.
  • У наступному турі команда Карло Анчелотті на виїзді зіграє проти Гранади. Поєдинок заплановано на 11 травня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Кадіс в турі номер 35 вдома прийматиме Хетафе. Гра має відбутися 12 травня. Початок поєдинку о 15:00.
  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 28-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 26 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.