Лунін чи Куртуа: вболівальники Реала назвали воротаря, якого хочуть бачити у наступному матчі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
835
1 голос
Лунін чи Куртуа: вболівальники Реала назвали воротаря, якого хочуть бачити у наступному матчі
Андрій Лунін. Фото: Google
Вболівальники мадридського Реала відреагували на перемогу свого улюбленого клубу над Кадісом (3:0) у 34-му турі Ла Ліги. Чимало фанів вершкових не зрозуміли, навіщо Карло Анчелотті випустив Тібо Куртуа, а не Андрія Луніна.

У поєдинку 34-го туру мадридський Реал на класі переграв Кадіс (3:0) та ще більше зміцнив своє лідерство у чемпіонських перегонах.

Звітний матч став першим у поточному сезоні для воротаря вершкових Тібо Куртуа, який нарешті залікував всі свої травми. Однак, хвалебні оди бельгійцю після гри фани Реала йому не співали і вимагають від Карло Анчелотті припинити експеременти та повернути Андрія Луніна на останній рубіж в матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії.

Sport-express.ua провів моніторинг сторінок Реала у соціальних мережах, відібравши коментарі, котрі стосуються Андрія Луніна та Тібо Куртуа.

Skyfornay: «Той, хто просить Куртуа в півфіналі, несповна розуму, він збився з ритму, він все ще неймовірний воротар, але він давно не в грі, Лунін без сумніву в старті».

choucore15: «Лунін все ще заслуговує на старт і повинен виходити у великих матчах до кінця сезону, сьогоднішній день абсолютно нічого не змінює в цьому плані».

YisusMadridista: «Мені подобається бачити Куртуа  щасливим, але я все одно хочу, щоб Лунін грав у середу».

OscaBon: «Куртуа отримає свої хвилини в наступному сезоні, давайте дамо Луніну закінчити кампанію».

MasterNegrillo: «Лунін сьогодні посміхався більше, ніж у день свого весілля». 

Marcos: «Куртуа передає впевненість, а Лунін іноді змушує мене здригатися».

  • На внутрішній арені після 34 турів Реал має в доробку 87 залікових балів та займає першу сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • У наступному турі команда Карло Анчелотті на виїзді зіграє проти Гранади. Поєдинок заплановано на 11 травня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Матч-відповід 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії вершкові зіграють 8 травня. Гра на «Сантьяго Бернабеу» розпочнеться о 22:00.
  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 28-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 26 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.
  • Тібо Куртуа в кампанії 2023/24 років провів один матч: без пропущених голів.