«Лунін – не Куртуа»: українець отримав прочухана від Анчелотті після нічиєї з Баварією у півфіналі ЛЧ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1771
1 голос
«Лунін – не Куртуа»: українець отримав прочухана від Анчелотті після нічиєї з Баварією у півфіналі ЛЧ
Андрій Лунін. Фото: Google
Після першого поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії (2:2) український воротар Реала Андрій Лунін може потрапити до запасу, поступившись місцем у старті Тібо Куртуа, бо не вразив Карло Анчелотті надійною грою у Мюнхені.

Над перспективами Андрія Луніна бути беззаперечним першим номером Реала починають згущитися грозові хмари.

За інформацією іспанського порталу Relevo, українець розчарував Карло Анчелотті рівнем своєї гри і кількома помилками у першому поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії (2:2). Тож, італійський фахівець вже роздумує над тим, хто буде грати на останньому рубежі його команди на вікенді у матчі 34-го туру Ла Ліги проти Кадіса.

«Лунін переконав своєю грою протягом сезону, що він заслужив на місце в старті, але Лунін – не Куртуа. Тренерський штаб Реала це чітко усвідомлює. Вони помічають, що захисники відчувають невпевненість без Куртуа, особливо в єдиноборствах, де Андрій не в змозі нав'язати боротьбу у своїй зоні.

У Мюнхені, можна було помітити, як тренерський штаб Реала дав прочухана Луніну за деякі помилки. Наприклад, перед голом Сане він віддав довгий пас замість короткого, що призвело до втрати, яка стала причиною першого голу господарів», – йдеться в матеріалі Relevo.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Баварія – Реал дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між Реалом та Баварією відбудеться 8 травня, у столиці Іспанії Мадриді. Початок гри на домашньому стадіоні вершкових «Сантьяго Бернабеу» о 22:00 за київським часом.
  • На внутрішній арені Реал після 33-х турів впевнено посідає першу сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає 11 очок.
  • В наступному турі команда Карло Анчелотті вдома прийматиме Кадіс. Поєдинок заплановано на 4 травня. Початок гри у Мадриді о 17:15 за київським часом.
  • Андрій Лунін у нинішній кампанії зіграв за королівський клуб у 28-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 26 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt 25-річний українець вартує 16 мільйонів євро.