Лунін може покинути Реал вже влітку: іспанські журналісти назвали причину відходу українського голкіпера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
86
1 голос
Лунін може покинути Реал вже влітку: іспанські журналісти назвали причину відходу українського голкіпера
Андрій Лунін. Фото: Google
Іспанські журналісти повідомили, що воротар мадридського Реала та національної збірної України Андрій Лунін може покинути іспанський гранд вже у літнє трансферне вікно.

Андрій Лунін все ще не підписав новий контракт з Реалом, тому мадридці розглядають варіант з продажем голкіпера. Цією ситуацією планують скористатися три європейські гранди, а Манчестер Юнайтед навіть визначився з сумою, яку готовий заплатити за трансфер українця.

Іспанський портал Don Diario повідомляє, що сам наш співвітчизник може виказати бажання покинути Мадрид. Наші іноземні колеги вважають, що Лунін більше не готовий бути гравцем ротації, а повернення Тібо Куртуа після відновлення від травм призведе саме до такого рішення Карло Анчелотті.

Джерело також стверджує, що, якщо українець не продовжить угоду з мадридцями на їх умовах, то Реал продасть Андрія цього літа.

  • Лунін у цьому сезоні провів за Реал 27 поєдинків в усіх офіційних турнірах, пропустивши 24 голи та 12 ігор завершивши «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює українця у 16 мільйонів євро.
  • Діюча угода нашого співвітчизника з вершковими спливає 30 червня 2025 року.
  • Наступну зустріч мадридці проведуть у Лізі чемпіонів. У вівторок, 30 квітня, іспанцям у першій грі півфіналу турніру протистоятиме мюнхенська Баварія.