Лунін отримав пропозиції від трьох топ-клубів: український воротар Реала взяв час на роздуми

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
463
0 голосів
Лунін отримав пропозиції від трьох топ-клубів: український воротар Реала взяв час на роздуми
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін користується попитом з боку паризького ПСЖ, мюнхенської Баварії та англійського Манчестер Юнайтед. Українець роздумує, чи варто продовжувати угоду з іспанським грандом.

Андрій Лунін роздумує над пролонгацією контракту з Реалом. Причина зволікання з боку українця полягає в тому, що наш співвітчизник не впевнений, що після відновлення від травми Тібо Куртуа він і надалі матиме достатньо ігрової практики. Про це повідомляє журналіст порталу OK Diario Едуардо Інди. 

Джерело стверджує, що агент Луніна Жорже Мендеш має відразу три пропозиції щодо продовження кар’єри:

Якщо наш співвітчизник прийме рішення не продовжувати угоду, то вершкові продадуть українця цього літа. Орієнтовна сума трансферу складе приблизно в три-чотири рази більше, ніж іспанці заплатили за воротаря луганській Зорі у 2018-му році – понад 25 мільйонів євро. 

Визначатися зі своїм майбутнім голкіпер планує після завершення сезону.

  • Лунін в нинішньому сезоні провів за мадридців 27 поєдинків в усіх офіційних турнірах, пропустив 25 голів та 12 зустрічей відіграв «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює нашого співвітчизника у 16 мільйонів євро. Контракт українця з іспанцями діє до 30 червня 2025-го року.