Шевченко сватав Довбика в легендарну британську команду: легенда особисто рекламував Артема власнику клубу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
638
2 голоси
Шевченко сватав Довбика в легендарну британську команду: легенда особисто рекламував Артема власнику клубу
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Журналіст Ігор Циганик розповів, що український нападник Жирони Артем Довбик раніше міг опинитися у Селтіку. Характеристику гравцю давав особисто Андрій Шевченко.

Журналіст Ігор Циганик розповів, що форвард Жирони міг стати футболістом Селтіка ще до переходу з Дніпра у Мідтьюлланн на початку 2018 року.

«Свого часу він міг опинитися в Селтіку. Це було ще за часів його перебування в Дніпрі. Він коли тільки засвітився, то про нього тодішній головний тренер дніпрян Дмитро Михайленко сказав, що це футболіст, який має модельні характеристики Кріштіану Роналду».

Циганик нагадав, що тоді Довбик навіть отримав виклик до національної збірної України.

«Коли Артем забив перший гол, обіграв, пробив у ближній кут – дуже класний м'яч. Тоді всі про нього заговорили, а Андрій Шевченко його та Дениса Баланюка викликав до національної збірної».

Селтіку хорошу характеристику давав навіть Шевченко.

«Був інтерес, абсолютно предметний. Що не склалося? Я вже не буду розбиратися, згадувати, але була серйозна зацікавленість. Шевченко дав дуже хорошу характеристику Довбику після того, як про Артема в нього запитав власник Селтіка», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «Ігор Циганик».

  • Зазначимо, Селтік є 53-разовим чемпіоном Шотландії та володарем Кубка європейських чемпіонів-1967;
  • В цьому сезоні Довбик провів за Жирону 34 матчі, у яких забив 19 голів та віддав сім результативних передач;
  • Українець з 19 точними пострілами лідирує у бомбардирських перегонах Ла Ліги, випереджаючи хавбека Реалу Джуда Беллінгема на два голи.