Чи вважає Мічел винними Довбика та Циганкова у виїзних поразках Жирони: тренер українців зробив заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1472
1 голос
Чи вважає Мічел винними Довбика та Циганкова у виїзних поразках Жирони: тренер українців зробив заяву
Віктор Циганков та Артем Довбик. Фото: Google
Головний тренер каталонської Жирони, за яку виступають Віктор Циганков та Артем Довбик, Мічел Санчес назвав головну проблему своєї команди перед грою Ла Ліги проти Лас-Пальмаса.

Жирона здобувала виїзну перемогу у чемпіонаті Іспанії останній раз 28 січня, коли мінімально обіграла Сельту. З тих пір каталонці тільки програють.

Мічел Санчес не звинувачував Віктора Циганкова та Артема Довбика у прикрій серії з поразок, але саме виїзні фіаско вважає головною проблемою його команди.

«П'ять поразок на виїзді поспіль? Потрібно позбутися цього почуття. У першому колі на виїзді ми діяли добре, а зараз ціла серія поразок на чужому полі, і це проблема. Слід змінити динаміку. Важливо, щоб гравці почувалися впевнено на чужому полі, могли показувати свій футбол. Як я вже багато разів казав, нам важливий не лише результат, а і якість гри».

Також фахівець додав, що його команда націлена на вихід до Ліги чемпіонів.

«Граємо з Лас-Пальмасом, у них чудова команда. Вони точно заберуть м'яч собі, вони матимуть більший відсоток володіння – так вони грають проти будь-якого суперника. Нам потрібно підготуватися до того, що ми гратимемо без м'яча. Ми вже вийшли до єврокубків, але хочемо вийти до Ліги чемпіонів. Все інше нас не цікавить, лише Ліга чемпіонів», – сказав Мічел у коментарі A.

Відзначимо, що Циганков пропустив останні два поєдинки у Ла Лізі через травму литкового м'яза, але у наступній грі має шанс вийти на поле.

  • Віктор зіграв у нинішньому сезоні 28 поєдинків, у яких забив шість голів та віддав чотири результативні передачі.
  • Довбик провів за каталонців у цьому сезоні 33 гри у всіх офіційних турнірах, забив 18 голів та віддав сім асистів.
  • Жирона має в своєму активі 68 залікових пунктів та займає третю сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. 
  • У наступному турі команда українців на виїзді зіграє з з Лас-Пальмасом. Матч відбудеться 27 квітня і розпочнеться о 15:00 за київським часом.