Мілан має намір придбати гравця збірної України: це не Судаков і не Довбик

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
90
1 голос
Мілан має намір придбати гравця збірної України: це не Судаков і не Довбик
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар національної збірної України та мадридського Реала Андрій Лунін потрапив до сфери інтересів італійського Мілана. Россонері можуть переманити українця до європейської столиці моди, поки він не уклав нову угоду з вершковими.

На фоні чуток про те, що Андрій Лунін відхилив пропозицію керівництва мадридського Реала щодо продовження чинного контракту на умовах королівського клубу, а не своїх, новини про інтерес до українця з боку інших європейських клубів ростуть зі швидкістю грибів після дощу.

За інформацією видання El Nacional, за Луніним вже слідкують скаути італійського Мілана, який може нав’язати конкуренцію у боротьбі за українця ПСЖ, Баварії та Манчестер Юнайтед. Про інтерес цих клубів до стража воріт Реала повідомлялося раніше.

Нагадаємо, що чинна угода Луніна з Реалом розрахована до літа 2025 року.

  • У поточному сезоні Андрій Лунін  відіграв за мадридців у 27-ми поєдинках в усіх офіційних турнірах: 24 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Свій наступний поєдинок команда Карло Анчелоті зіграє сьогодні, 26 квітня. В Ла Лізі вершкові на виїзді поміряються силами проти Реал Сосьєдада. Початок матчу у Сан-Себастьяні о 22:00 за київським часом.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.