Як у Куртуа: Лунін затребував у Реала підвищення зарплати – відома сума

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
281
1 голос
Як у Куртуа: Лунін затребував у Реала підвищення зарплати – відома сума
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар мадридського Реала Андрій Лунін озвучив керівництву королівського клубу умову, за якої він залишиться у команді. Українець хоче підвищення зарплати до рівня окладу Тібо Куртуа, тобто 6-7 мільйонів євро.

За інформацією порталу Realmadridconfidencial Андрій Лунін нарешті визначився зі своїм майбутнім у Реалі. 

Іспанські журналісти стверджують, що українець вже висунув свої умови королівському клубу, за яких він пролонгує трудову угоду. Вони досить прості: Лунін хоче приблизно таку ж зарплатню, яку отримує його одноклубник та конкурент за місце у стартовому складі вершкових Тібо Куртуа, а це приблизно 6-7 мільйонів євро. 

Повідомляється, що у Реалі скептично поставились до такого прохання Андрія. Зауважимо, що зараз у Луніна одна із найменших зарплат у мадридському клубі – один-два мільйона євро. 

  • Після 32-х турів Реал має у своєму доробку 81 бал та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка займає другий щабель, складає 11 очок.
  • У наступному турі, 26 квітня, команда Карло Анчелотті на виїзді зіграє проти Реал Сосьєдада. Початок гри у Сан-Себастьяні о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 27-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 25 пропущених голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.