Повернення Циганкова: в Іспанії повідомили новину стосовно вінгера Жирони і збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
121
1 голос
Повернення Циганкова: в Іспанії повідомили новину стосовно вінгера Жирони і збірної України
Віктор Циганков. Фото: Google
Вінгер іспанської Жирони Віктор Циганков вперше за тривалий час провів повноцінне тренування з командою Мічела Санчеса. Найпевніше, українець вийде на поле вже у матчі проти Лас-Пальмаса найближчої суботи.

Хороші новини з Жирони. І не лише для фанів місцевого одноіменного футбольного клубу, а й вболівальників національної збірної України теж.

Мова про поточну фізичну форму Віктора Циганкова, який пропустив останні два поєдинки у Ла Лізі через травму литкового м'яза.

Сьогодні ж, 23 квітня, українець нарешті провів повноцінне тренування з командою Мічела Санчеса та вже готується взяти участь у наступному поєдинку червоно-білих на внутрішній арені. Про це повідомили журналісти порталу Futbolfantasy.

У наступному турі команда Мічела Санчеса на виїзді поміряється силами з Лас-Пальмас. Поєдинок відбудеться 27 квітня і розпочнеться о 15:00 за київським часом.

  • Після 32 турів Жирона має в своєму доробку 68 залікових балів та займає третю сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відставання від Барселони, яка йде другою, складає два очки.
  • Віктор Циганков провів у поточному сезоні 28 матчів, у яких забив шість м'ячів і зробив чотири гольові передачі.
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt українець коштує 28 мільйонів євро.