Циганков вразив легенду Реала: клуб-сенсація, який цікавився Мудриком, може підписати українського вінгера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
888
2 голоси
Циганков вразив легенду Реала: клуб-сенсація, який цікавився Мудриком, може підписати українського вінгера
Віктор Циганков. Фото: Google
За інформацією українського спортивного журналіста та ведучого Ігоря Циганика, за вінгером іспанської Жирони Віктором Циганковим стежив особисто наставник непереможного в цьому сезоні німецького Байєра з Леверкузена Хабі Алонсо.

Ігор Циганик видав дуже цікавий інсайд. Якщо вірити його інформації, то в німецькому Байєрі слідкували не лише за Михайлом Мудриком, який зрештою опинився в Челсі, а й за провідним півзахисником іспанської Жирони Віктором Циганковим.

Інтерес до українця був сталим ще до початку цього феноменельного для Байєра сезону, в якому команда Хабі Алонсо поки не зазнала жодної поразки в усіх турнірах і вже здобула срібну салантницю Бундесліги.

«Відкрию вам секрет. До Циганкова є інтерес від клубу, який став абсолютною несподіванкою цього сезону. Виявляється, його тренер давно стежить за Циганковим і дуже хотів би бачити його в своїй команді. Це Хабі Алонсо. 

Він стежить за Іспанією і розуміє, що Циганков це той футболіст, який може дати результат. Він розглядає можливість того, щоб запросити Циганкова в Байєр. На знаю, чим все це закінчиться, але гра Циганкова дуже подобається Алонсо», – розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

Нагадаємо, що ще на позаминулому вікенді Байєр під керівництвом Хабі Алонсо вперше в історії клубу виграв чемпіонат Німеччини (Бундеслігу 1), випередивши здавалося б вічного чемпіона Баварію з Мюнхена.

  • Хабі Алонсо у якості гравця захищав кольори мадридського Реала з 2009 по 2014 роки: 158 матчів, чотири голи.
  • Віктор Циганков провів у поточному сезоні 28 матчів, у яких забив шість м'ячів і зробив чотири гольові передачі.
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt українець коштує 28 мільйонів євро.