«Йому навіть на тренуванні було складно забити пенальті»: Мілевський порівняв Луніна та Шовковського

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
598
1 голос
«Йому навіть на тренуванні було складно забити пенальті»: Мілевський порівняв Луніна та Шовковського
Андрій Лунін, фото: Google
Колишній форвард Динамо та збірної України Артем Мілевський порівняв Андрія Луніна та Олександра Шовковського, а також виділив трьох гравців Динамо.

Артем Мілевський дав ексклюзивне інтерв’ю сайту Sport-express.ua, у якому поділився емоціями від гри Андрія Луніна у Реалі.

«Я ще в січні у своєму телеграм-каналі сказав: «Навіщо Луніну кудись іти з Реала? Навіть думати про це не варто!». Моя думка відтоді не змінилася. Найкращий клуб світу, Мадрид, оливки, тапаси (іспанська закуска) – фантастика! Лунін виграв конкуренцію у Кепи, грає в кожному матчі, приніс перемогу Реала у серії пенальті проти Сіті в півфіналі Ліги чемпіонів. Що може бути краще?

Лунін у сьогоднішній формі кращий за топового Шовковського? Та ні, ви що! Олександр Володимирович – легенда. Пам'ятаю, коли ми з ним тренувалися в Динамо, то іноді грали за різні команди у двосторонці. Нам дали пробити пенальті і мені було страшно підходити до точки, коли у воротах стояв Шовковський. Такі емоції – як у грі! Шовковському навіть на тренуванні було складно забити пенальті».

Мілевський також розповів, кого з нинішнього Динамо взяв у Динамо 2008 року.

«Далеко ходити не треба. Я б точно взяв Ярмоленка і Буяльського. Ну і третій... Гм… Я виберу Бражка в середину поля. Думаю, що він точно виглядав би не гірше за Вукоєвича».

  • Артем також розповів про своє особисте життя – форвард нещодавно опублікував відео, на якому тримає руку на стегні невідомої дівчини.
  • Лунін в цьому сезоні провів за Реал 27 матчів, у яких пропустив 23 голи (12 зустрічей «на нуль»). Сьогодні Андрій зіграє у Ла Лізі проти Барселони.