Чи зіграє Циганков та конкурент Довбика у найближчому матчі Жирони: Мічел дав відповідь

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
241
1 голос
Чи зіграє Циганков та конкурент Довбика у найближчому матчі Жирони: Мічел дав відповідь
Віктор Циганков. Фото: Google
Український вінгер іспанської Жирони Віктор Циганков, а також уругвайський нападник Крістіан Стуані, який є конкурентом нашого Артема Довбика, найімовірніше, не потраплять до заявки своєї команди на гру 32-го туру Ла Ліги проти Кадіса.

Мічел Санчес на прес-конференції перед матчем 32-го туру Ла Ліги проти Кадіса повідомив, що Віктор Циганков та Крістіан Стуані, скоріше за все, не потраплять до заявки на гру. Слова іспанського фахівця передав журналіст Ніл Сола у своєму твіттері. 

Українець й досі не залікував до кінця наслідки пошкодження. Є проблеми зі здоров'ям і в нападника Крістіана Стуані, який зазвичає виходить на заміну замість Артема Довбика, після того, як українець виграв у нього боротьбу за місце в стартовому складі команди Мічела Санчеса.

Поєдинок Жирона – Кадіс заплановано на 20 квітня. Стартовий свисток на «Монтіліві» прозвучить о 22:00 за київським часом.

  • Після 31-го туру Жирона продовжує перебувати на третьому місці у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Команда Мічела Санчела має в доробку 65 очок. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший щабель, складає 13 очок.
  • Віктор Циганков провів у поточному сезоні 28 матчів, у яких забив шість м'ячів і зробив чотири гольові передачі.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 28 мільйонів євро.
  • Артем Довбик зіграв за каталонців у сезоні 2023/2024 32 поєдинки у всіх офіційних турнірах: 17 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 30 мільйонів євро.