Барселона планує замінити Левандовського форвардом збірної України: гарячі подробиці можливого трансферу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1184
1 голос
Барселона планує замінити Левандовського форвардом збірної України: гарячі подробиці можливого трансферу
Артем Довбик. Фото: Google
Нападник національної збірної України та іспанської Жирони Артем Довбик потрапив до сфери інтересів Барселони. В українцеві бачать заміну Роберту Левандовському.

За інформацією іспанських спортивних ЗМІ, у Барселоні планують вже влітку попрощатися зі своїм форвардом Робертом Левандовським. 

Замінити 35-річного поляка у команді має Артем Довбик. Як стверджують журналісти порталу Todo Fichajes, оточення українця (агент) уже проінформоване про зацікавленість Барселони.

Після перемоги над Бетісом у 30-му турі (3:2) Жирона продовжує перебувати на третьому місці у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Команда Мічела Санчела має в доробку 65 очок. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший щабель, складає десять очок.

  • У наступному турі Довбик і компанія на виїзді зіграють проти мадридського Атлетіко. Поєдинок заплановано на 13 квітня. Початок гри о 15:00.
  • Артем Довбик зіграв за каталонців у сезоні 2023/2024 31 поєдинок у всіх офіційних турнірах: 16 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.