Лунін проти Куртуа: стали відомі плани Переса щодо воротарів Реала на наступний сезон

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
85
1 голос
Лунін проти Куртуа: стали відомі плани Переса щодо воротарів Реала на наступний сезон
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Google
Керівництво мадридського Реала на чолі з президентом Флорентіно Пересом довіряє українському воротарю Андрію Луніну і не виключає, що він і в наступному сезоні буде першим номером команди, навіть, коли після травми повністю відновиться Тібо Куртуа.

За інформацією іспанського спортивного порталу Рlanetarealmadrid, президент Реала Флорентіно Пересом вже мав розмову з Тібо Куртуа та повідомив бельгійцю, що він попри свій перший номер за протоколом, може втратити місце у старті королівського клубу у новому сезоні.

Причина – впевнена гра українського голкіпера Андрія Луніна, який вже вижив зі старту Кепу Аррісабалагу, котрого запросили до Мадрида  з Челсі, бачачи саме в ньому спершу заміну Куртуа. Джерело також стверджує, що вже найближчим часом боси Реала мають намір запропонувати Луніну новий контракт.

Керівництво Реала хоче, щоб Лунін побачив, що він буде частиною проєкту майбутнього. Це правда, що Куртуа почне з перевагою і в якості теоретичного першого номеру, але бланкос хочуть дати Андрію шанс. Тому очікується, що, якщо він продовжить грати на високому рівні, у нього будуть свої хвилини.

  • Мадридський Реал після 30-ти турів має в доробку 75 очок та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.
  • У наступному турі, 13 квітня, вершкові на виїзді зіграють проти Мальорки. Початок гри в Пальмі-де-Майорці о 19:30.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 24 іграх в усіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, 11 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у 16 мільйонів євро