Лунін допоміг Реалу повторити історичне досягнення століття: раніше таке вдавалося команді Капелло

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
188
1 голос
Лунін допоміг Реалу повторити історичне досягнення століття: раніше таке вдавалося команді Капелло
Андрій Лунін. Фото: Google
Здолавши у поєдинку 30-го туру іспанської Ла Ліги Атлетік з Більбао (2:0) мадридський Реал продовжив свою переможну серію до 24 матчів поспіль, що є новим рекордом клубу в 21-му столітті.

Мадридський Реал, який веде до чергового звання чемпіонів Іспанії Карло Анчелотті не поступається у 24 матчах Ла Ліги поспіль! І це – новий рекорд королівського клубу в нинішньому столітті. За цей період мадридці здобули 18 перемог та шість нічиїх.

Востаннє така серія вдавалася клубу в сезоні 1996/97, коли командою керував італієць Фабіо Капелло, підрахували аналітики порталу Opta. Тоді Реал частіше грав унічию: вісім матчів з 24-х.

Андрій Лунін безпосередньо долучився до рекордної серії, адже з листопада 2023 року пропустив лише дві гри в чемпіонаті.

▶️  Відео класного сейву Андрія Луніна у грі проти Атлетіка дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Реал після 30-ти турів має в доробку 75 очок та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.
  • У наступному турі, 13 квітня, вершкові на виїзді зіграють проти Мальорки. Початок гри в Пальмі-де-Майорці о 19:30.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 24 іграх в усіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, 11 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у 16 мільйонів євро