Другий після Шевченка українець зацікавив європейський гранд: відома сума трансфера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
898
2 голоси
Другий після Шевченка українець зацікавив європейський гранд: відома сума трансфера
Артем Довбик. Фото: Google
Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик повідомив, що форвард каталонської Жирони та збірної України Артем Довбик зацікавив мадридський Атлетіко.

Артем Довбик своєю результативною грою привернув увагу мадридського Атлетіко, який готовий заплатити Жироні за нападника національної збірної України 30 мільйонів євро. Про це повідомив Ігор Циганик в ефірі авторської програми на Ютубі.

Коментатор стверджує, що українець навряд чи покине команду Мічела Санчеса цього літа, але трансфер можливий, якщо Атлетіко продасть когось з футболістів своєї групи атаки.

Нагадаємо, що Довбик став другим після Андрія Шевченка українцем з 2006-го року, який зумів забити більше 15 голів в одному з топ-5 чемпіонатів за сезон.

  • Артем зіграв за каталонців у сезоні 2023/2024 31 поєдинок у всіх офіційних турнірах: 16 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 30 мільйонів євро.
  • Після перемоги над Бетісом у 30-му турі (3:2) Жирона продовжує перебувати на третьому місці у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Команда Мічела Санчела має в доробку 65 очок. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший щабель, складає десять очок.