«Це моя робота»: Лунін скромно відреагував на свій суперсейв у матчі Реал – Атлетік

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
958
2 голоси
«Це моя робота»: Лунін скромно відреагував на свій суперсейв у матчі Реал – Атлетік
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін прокоментував підсумок поєдинку 30-го туру іспанської Ла Ліги проти Атлетіка з Більбао (2:0).

Героєм себе не вважає. Андрій Лунін, коментуючи перемогу Реала над Атлетіком з Більбао у 30-му турі Ла Ліги (2:0), фокусуватися на своєму кліншиті не став.  

«Ми зіграли добре. Ми знали, що нам протистоятиме сильний суперник, фіналіст Кубка Іспанії. У них є хороші гравці, і вони швидко грають попереду, тому ми добре підготувались. На щастя, мені вдалось відбити удар Іньякі Вільямса, це моя робота. Слава богу, все закінчилось добре.

Завжди простіше перемогти, коли ти не пропускаєш голи. Ми завжди хочемо зберегти ворота «сухими», – сказав Лунін в коментарі клубній пресслужбі Реала. 

▶️  Відео сейву Андрія Луніна дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Реал після 30-ти турів має в доробку 75 очок та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.
  • У наступному турі, 13 квітня, вершкові на виїзді зіграють проти Мальорки. Початок гри в Пальмі-де-Майорці о 19:30.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 24 іграх в усіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, 11 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у 16 мільйонів євро