«Не продам і за мільйон»: бізнесмен хотів купити футболку Довбика, але нарвався на жорстку відповідь

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
117
1 голос
«Не продам і за мільйон»: бізнесмен хотів купити футболку Довбика, але нарвався на жорстку відповідь
Артем Довбик. Фото: Google
Перший тренер нападника національної збірної України та іспанської Жирони Артем Довбика Олексій Блоха розповів, що йому пропонували досить непогані гроші за футболку його вихованця.

Олексій Блоха розказав, що його вихованець Артем Довбик подарував йому дві свої футболки: збірної України та Жирони. За ці речі тренеру вже пропонували непогані кошти, але він відмовився навіть говорити про продаж.

«Я хлопцям показував. Кажуть: «Продай». «Ні, таке не продається», – говорю. – «Не продам і за мільйон». У мене два сини, три онуки, хлопчики, все нормально. А це – пам'ять. Як кажуть – музика не продається, музика – вічна. Те ж і футбол. 

Пропонували 2 тисячі доларів за футболку. Я говорю: «Хоч давайте двадцять тисяч, я не продам». Один крутий бізнесмен казав – «Ну продай, у сина день народження». Ні, я не хочу залазити в футбольну ауру Тьоми», –  розповів Блоха в інтерв'ю «Українському футболу».

Після перемоги над Бетісом у 30-му турі (3:2) Жирона продовжує перебувати на третьому місці у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Команда Мічела Санчела має в доробку 65 очок. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший щабель, складає десять очок.

  • Артем Довбик зіграв за каталонців у сезоні 2023/2024 31 поєдинок у всіх офіційних турнірах: 16 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.
  • Віктор Циганков усього у поточному сезоні провів за Жирону 28 матчів: шість голів, чотири результативні передачі
  • Transfermarkt оцінює вінгера в 25 мільйонів євро.