«Зіграв важливу роль у підтримці команди»: в Іспанії винесли вердикт Луніну за гру проти Атлетіка – огляд ЗМІ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
205
1 голос
«Зіграв важливу роль у підтримці команди»: в Іспанії винесли вердикт Луніну за гру проти Атлетіка – огляд ЗМІ
Андрій Лунін та Джуд Беллінгем. Фото: Google
У поєдинку 30-го туру Ла Ліги Реал, дякуючи дублю Родріго, здолав Атлетік з Більбао (2:0) і продовжив зберігати комфортну перевагу над переслідувачами в чемпіонській гонці. Український голкіпер вершкових Андрій Лунін провів черговий матч «на нуль».

Оглядачі іспанських спортивних ЗМІ відзначили та похвалили за чергову перемогу Реала у Ла Лізі не лише бразильського нападника вершкових Родріго, який оформив дубль у ворота Атлетіка з Більбао (2:0), а й українського голкіпера Андрія Луніна, який знову залишив ворота на замку.

Sport-express.ua промоніторив іспанські спортивні ЗМІ, виокремивши написане про Андрія Луніна.

Marca – 8/10

«Після спокійного першого тайму, другий тайм розпочався жваво і вимагав від українця найкращого. Лунін здійснив чудовий сейв, щоб не дати Атлетіку зрівняти рахунок після потужного удару Іньякі Вільямса. Він зіграв важливу роль у підтримці команди перед тим, як Родріго зробив рахунок 2:0».

Goal – 7/10

«Він не часто вступав у гру, але його сейв від Іньякі Вільямса на початку другого тайму став вирішальним. Також дуже надійно грав ногами».

Dinastiablanca – 7/10

«У українця було дуже мало роботи, але з тим, що він мав, він впорався дуже добре, зробивши чудовий сейв від удару Іньякі Вільямса».

▶️  Відео сейву Андрія Луніна дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Мадридський Реал після 30-ти турів має в доробку 75 очок та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.
  • У наступному турі, 13 квітня, вершкові на виїзді зіграють проти Мальорки. Початок гри в Пальмі-де-Майорці о 19:30.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 24 іграх в усіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, 11 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у 16 мільйонів євро