Безробітний відомий голкіпер захотів позбавити Луніна місця в Реалі: клуб розчарував зірку і не подзвонив йому

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
921
0 голосів
Безробітний відомий голкіпер захотів позбавити Луніна місця в Реалі: клуб розчарував зірку і не подзвонив йому
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Колишній голкіпер Манчестер Юнайтед Давід де Хеа на початку цього сезону хотів опинитися у Реалі, ворота якого захищає Андрій Лунін. На щастя для українця, він не отримав топконкурента.

Відомий ексворотар Манчестер Юнайтед Давід де Хеа на початку цього сезону міг опинитися у Реалі та стати конкурентом Андрія Луніна.

У липні минулого року іспанець покинув «дияволів» та досі перебуває без команди. Його сватали до клубів з Саудівської Аравії та Сполучених Штатів, проте жоден з варіантів не виправдав його очікувань.

Нині 33-річний де Хеа живе на батьківщині, встиг одружитися зі своєю дівчиною, співачкою Едурне, та самостійно підтримує форму, аби повернутися у великий футбол.

Як повідомляє видання Relevo, цей рік міг скластися для воротаря інакше, адже він був серед кандидатів Реалу за заміну Тібо Куртуа, який зазнав важкої травми перед стартом кампанії.

Де Хеа подобався президенту Реалу Флорентіно Пересу, і той вже намагався підписати з ним контракт ще влітку 2015 року.

Сам кіпер чекав дзвінка з Реалу. На його розчарування, діалог так і не відбувся, оскільки у Мадриді зробили ставку на іншого іспанця – Кепу Аррісабалагу.

  • Нагадаємо, що у період із 2011 по 2023 рр. де Хеа провів 545 матчів за Манчестер Юнайтед (590 пропущених голів, 190 ігор «на нуль»);
  • В Іспанії він із 2009 по 2011 рр. грав у складі принципового суперника Реалу – Атлетіко (84 гри, 112 пропущених голів, 23 поєдинки «на нуль»;
  • Лунін в цьому сезоні провів за Реал 23 матчі (19 пропущених м'ячів, 10 «сухих» поєдинків).