Лунін і Кепа зійшлися на одній думці: в Іспанії розкрили всю правду про реакцію гравців Реалу на травму Куртуа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
932
1 голос
Лунін і Кепа зійшлися на одній думці: в Іспанії розкрили всю правду про реакцію гравців Реалу на травму Куртуа
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
Голкіпери Реалу Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага відреагували на чергову травму свого конкурента Тібо Куртуа, який тепер не зіграє до кінця сезону.

Зірка Реалу Тібо Куртуа не встиг повністю відновитися від розриву хрестоподібної зв’язки коліна, що зазнав перед стартом сезону, як отримав нове, майже аналогічне пошкодження на іншій нозі і вже переніс операцію.

Андрій Лунін публічно підтримав свого колегу після гучної новини.

Видання Relevo повідомило, якою була перша реакція українця та ще одного воротаря мадридців Кепи Аррісабалаги.

Кепа:

«Він був в інших воротах, далеко від того місця, де сталася травма, але всі зрозуміли, що відбувається, і зупинилися, поки доглядали за Тібо. Іспанець підійшов, щоб дізнатися, як почувається його партнер по команді, неабияк вражений, коли побачив жести болю».

Лунін:

«У випадку з Луніним, то він дізнався цю новину, коли приземлився в Сараєво. Він їхав до столиці Боснії з Марбельї зі збірною України. Він зміг прочитати новини, коли вийшов з літака, з відповідним пригніченим настроєм».

У статті зазначається, що обидва воротарі підтримували Куртуа під час його відновлення. Сам бельгієць також був близьким до своїх партнерів протягом цих місяців, виступаючи у ролі радника для них.

Куртуа підтримував воротарів у найважчі моменти сезон, вболіваючи за Луніна на початку кампанії та за Аррісабалагу, коли той сів на лаву запасних. Бельгієць залишався одним з лідерів команди за рівнем та характером, навіть коли не грав.

  • На рахунку Луніна в цьому сезоні 23 матчі у всіх турнірах (19 пропущених голів, десять зустрічей «на нуль»).
  • Кепа провів 18 ігор (18 пропущених голів, сім зустрічей «на нуль»).
  • Найближчий матч Реалу запланований на 31 березня. Мадридці вдома приймуть Атлетік у 30-му турі Ла Ліги.